Neobux-zarabianie

Wszystkie tematy, które nie pasują do innych kategorii.

Neobux-zarabianie

Postprzez sharamnoa » 08 Kwi 2010 12:04

Image
Witam
Prosiłbym, abyście zarejestrowali się na tej stronce i klikać reklamy:
Link do zapisu http://www.neobux.com/?r=sharamnoa (rejestracja z innego linku nie będzie brana pod uwagę)

Codziennie klikając reklamy pomożecie mi zebrać troche kasy, a i sami możecie coś zrobić .
Bux ten jest sprawdzony przeze mnie i nie ma w nim jakichkolwiek problemów z wypłacalnością,
po uzbieraniu odpowiedniej kwoty kasa jest wypłacana natychmiast na paypal lub alertpay.

Dodane doujinshi mają powyżej 200 pobrań, gdyby chociaż połowa z tego zarejestrowała się z mojego linka i codziennie klikała wszystkie reklamy to, już byłbym wdzięczny.
Jeśli będzie dużo kliknięć to z pewnością będę dodawał więcej doujinshi :twisted:

Poradnik jak się zarejestrować znajduje się na stronce http://www.neobux.pl/
Awatar użytkownika
sharamnoa
Tłumacz

Dołączenie: 29 Paź 2009 19:07

Re: Neobux-zarabianie

Postprzez Zatsugami » 08 Kwi 2010 15:19

Kiedyś się w to bawiłem an bux.to, ale tam to wypłacają randomem...
Myślałem, czy nie kupić refów, ale nie chcę ryzykować.
Z Neobuxem nie chce mi się bawić, ale może ktoś się skusi.
Daj znać jeśli uda ci się zarobić jakąś sumkę : )
~ z a t s u g a m i @ 1 0 g . p l ~
Awatar użytkownika
Zatsugami
Site Admin

Dołączenie: 14 Lip 2009 20:17
Miejscowość: Szczecin

Re: Neobux-zarabianie

Postprzez cziro » 10 Kwi 2010 22:05

Jak dla mnie na buxach zbiera się bardzo mozolnie i bez refów to nawet nie ma co zaczynać, ja osobiście nie lubię się w to bawić. Jeśli jednak chodzi o nagrody to muszę każdemu polecić lockerz ^^ sam dostałem już od nich kilka rzeczy (w tym psp) a cały proces zbierania i zamawiania jest bardzo przyjemny i odbywa się co miesiąc ^^ Polecam ci się tam zarejestrować sharamnoa :)
Image
Awatar użytkownika
cziro
Tłumacz

Dołączenie: 01 Lut 2010 20:16

Powróć do Random

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość